четвер, 12 квітня 2012 10:04

Тюремщики продовжують наполягати: стан Іващенка покращився і ходить він самостійно

Тюремщики продовжують наполягати: стан Іващенка покращився і ходить він самостійно
Валерію Іващенку у суді зачитують вирок. Фото: mignews.com.ua

У Державній пенітенціарній службі продовжують наполягати, що стан колишнього виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка задовільний.

"Державна пенітенціарна служба України повідомляє, що вчора, 11 квітня, до Київського СІЗО прибула комісія фахівців МОЗ та ДПтС України у складі 7 лікарів, за участі професора та академіка НАМН України, для проведення медичного огляду ув'язненого В.Іващенка", - повідомили у прес-службі органу.

Іващенко відмовився від медичного огляду, про що лікарі склали відповідний акт, наголосили тюремщики:

"У зазначеному документі, зокрема, йдеться про те, що В. Іващенко самостійно, без сторонньої допомоги, зайшов до оглядової кімнати. Він також відмітив певне покращення стану свого здоров'я після проведеного курсу лікування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремщики натякнули, що Іващенко симулює: він може ходити самостійно

Сьогодні вранці ув'язнений був оглянути трьома лікарями ДПтС України. За їх висновками, протипоказань до участі В. Іващенко у судовому засіданні немає, підкреслили в Державній пенітенціарній службі.

У свою чергу, як повідомлялося раніше, адвокат Іващенка Борис Нечипоренко заявив, що стан його підзахисного погіршився: "Він буквально приповз до мене у кімнату для побачень. Учора його обстежувало дві комісії, одна за участю головного невропатолога Києва. Скоріше за все, його висновки Пенітенціарну службу не влаштували, тому була ще комісія МОЗ. Думаю, у черговий раз скажуть, що Іващенко не потребує операції", - зазначив Нечипоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судове засідання у справі Іващенка відбувалося з порушеннями прав людини - Карпачова

Зазначимо також, що наразі у Печерському районному суду Києва суддя Сергій Вовк зачитує вирок Іващенку. Судове засідання розпочалося із запізненням на 35 хвилин. Підсудного доставили до Печерського районного суду Києва, зараз він перебуває у судовій залі, сидячи у "клітці".

Зараз ви читаєте новину «Тюремщики продовжують наполягати: стан Іващенка покращився і ходить він самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути