четвер, 26 лютого 2009 16:57

Томенко радить Ющенку слухати не Кравчука, а народ

Томенко радить Ющенку слухати не Кравчука, а народ
Ключовим аргументом для Президента України в питанні добровільної відставки повинні бути не стільки заяви політиків, скільки загальна думка громадськості. Про це заявив народний депутат, віце-спікер парламенту Микола Томенко.

Він підкреслив: "Більшість громадян вважають правильною добровільну відставку Ющенка. При цьому саме громадська думка повинна бути ключовим аргументом при ухваленні такого рішення, а не тільки заяви низки політиків". За його словами, ці настрої українців підтверджують результати лютневих соцдосліджень.

"Це підтверджує, що більше двох третин громадян України вважають правильною добровільну відставку, і Віктору Ющенку слід взяти до уваги таку позицію українського суспільства", - вважає заступник голови Верховної Ради.

Нагадаємо, добровільної відставки Президента постійно вимагають і українські політики. У вівторок Леонід Кравчук у своєму зверненні, яке пролунало на початку програми "Шустер live", закликав Ющенка піти у відставку та оголосити дострокові президентські вибори.

При цьому Кравчук звинуватив Ющенка в прагненні утриматися при владі за всяку ціну.

За матеріалами:ЛІГА, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Томенко радить Ющенку слухати не Кравчука, а народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути