пʼятниця, 16 березня 2012 14:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко заявила про нову провокацію влади: з колонії роблять "потьомкінське село"

Тимошенко заявила про нову провокацію влади: з колонії роблять "потьомкінське село"

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що влада готує провокацію проти неї, намагаючись переконати громадськість, що умови в Качанівській колонії прийнятні.

Про це йдеться в її листі, оприлюдненому прес-службою партії "Батьківщина".

"Мені стало відомо, що Віктор Янукович організовує нову провокацію щодо мене", - наголосила екс-прем'єр.

Вона зазначила, що зокрема, йдеться про підготовку спеціальної пропагандистської операції владного режиму з косметичного переобладнання Качанівської колонії для того, щоб переконати громадськість, пресу, міжнародне співтовариство в тому, що для Тимошенко за гратами нібито створено "райські умови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко побула з донькою за 210 гривень

"Зараз на території колонії авральними темпами формується нове, показушне "потьомкінське село". З усієї області звозиться медичне устаткування, фарбуються стіни, прибирається сміття. Залишилося тільки поставити слоників на вікна, постелити ведмежу шкуру на підлогу і спорудити джакузі з фанери, - розповіла Тимошенко. - Така тактика не нова в історії. Можемо пригадати, як ще у фашистській Німеччині возили спостерігачів по концтаборам, щоб показати, що це всього лише поліклініки".

Вона додала: "Я не схиляюся до того, аби порівняти Януковича з Гітлером, але поведінка влади така ж сама: сказати на чорне біле, ввести в оману людей, спотворити реальність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко хоче провчити "тварину", яка відзняла камеру Тимошенко

"З огляду на це, я хочу заявити, що вся ця метушня влади навколо мого місця перебування – цілковитий незграбний камуфляж. Вони хочуть показати, що в країні є демократія, одночасно вбиваючи її залишки, вони прагнуть продемонструвати, що в країні розвивається вільне підприємництво, хоча вже почали забирати в людей кіоски і перукарні. Вони намагаються говорити, що лікують людей в тюрмі, хоча навчилися тільки знущатися і вбивати", - наголосила екс-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У президента не бачать нічого поганого у зйомках камери Тимошенко: люди побачили правду

Вона також наголосила, що умови в Качанівській колонії такі - як в тюрмі: "Нікому ніколи не побажаю перебувати в таких "нормальних", за твердженням влади, умовах".

"Якщо ж пан Янукович і надалі буде стверджувати, що у мене в колонії "все гаразд", то я запрошую його сюди "на лікування", хоча б для пізнання контрасту з "Межигір'ям", - додала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко розповіла про свою справжню камеру в СІЗО: 15 кв.м і параша за перегородкою

Екс-прем'єр також наголосила, що інформація про те, що вона наполягає на лікуванні в Німеччині є абсолютною неправдою і "частиною пропагандистської кампанії Банкової".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявила про нову провокацію влади: з колонії роблять "потьомкінське село"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути