середа, 18 січня 2012 12:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко переведуть у СІЗО міста, яке не приймає Євро-2012 - "бютівець"

Тимошенко переведуть у СІЗО міста, яке не приймає Євро-2012 - "бютівець"

Влада розробляє план з переведення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко з Качанівській виправній колонії (Харків) в СІЗО в іншому місті Україні, яке не приймає Євро-2012, заявляє народний депутат України Михайло Волинець (фракція "БЮТ-Батьківщина").

"У суботу її мали вивезти з Харкова, але не в Київ. Розглядався варіант Дніпропетровська чи іншого міста, яке не приймає Євро-2012. На мій погляд, витік інформації зупинив цей процес, але рішення прийнято, і це питання зараз розробляється владою і силовиками", - сказав Волинець журналістам біля входу на територію Качанівській колонії в середу вранці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець": Тимошенко не дають милиць, а вікна її камери завішано сіткою

Він не назвав джерело інформації про плани переведення Тимошенко з Качанівській колонії, але підкреслив, що ці відомості є перевіреними і достовірними.

Крім того, Волинець, який зараз щодня приходить з колегами, народними депутатами від "БЮТ-Батьківщини" Андрієм Павловським і Олександром Дубовим, до колонії, де перебуває Тимошенко, заявив, що готовий до захоплення колонії з метою звільнення екс-прем'єра і для цього "досить десяти бойових депутатів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівок" до Тимошенко не пустили, та екскурсію колонією провели

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко у камері роблять лікувальний масаж - тюремники

Тимошенко перебувала з 5 серпня 2011 року в Київському слідчому ізоляторі. 30 грудня її етапували в Качанівську виправну колонію в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко переведуть у СІЗО міста, яке не приймає Євро-2012 - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути