Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 19:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко таємно вивезуть у колонію вже цієї ночі?

Тимошенко таємно вивезуть у колонію вже цієї ночі?

Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко найближчим часом етапують в одну з колоній в Харківській області, стверджують у партії "Батьківщина".

"За безпосередньою вказівкою Януковича, в самий переддень новорічного свята, планується таємно вивезти незаконно та безпідставно засуджену режимом Юлію Тимошенко із Лук'янівського СІЗО і етапувати в одну з колоній в Харківській області", - заявили в "Батьківщині".

У партії зазначають, що інформацію про це керівництво "Батьківщини" отримало з "добре інформованих джерел", назвати які "з цілком зрозумілих причин" партія не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан здоров'я Тимошенко покращився - тюремники

"Це свідчить не тільки про те, що Україною править людина, яка таким своєрідним способом хоче відповісти на адресований йому "Лист диктатору", а аморальний тип, хворий садизмом. Щоб підняти собі настрій під "ялинку", нелюд Янукович готовий зіпсувати свято мільйонам співвітчизників, які голосували за Юлію Володимирівну, підтримують її, вболівають за її долю і за долю України", - йдеться в повідомленні партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці вважають вирок Тимошенко жорстким - соціолог

В "Батьківщині" підкреслили, що Тимошенко хвора, і її не можна навіть було доставити в межах Києва зі слідчого ізолятора до приміщення суду.

"За даними наших джерел, медичну частину СІЗО шантажем і погрозами змушують видати фальшивий висновок про нібито нормальний стан здоров'я, і ??не виключено, що підлеглі режиму медичні чиновники піддадуться тиску і підуть на посадовий злочин - підпишуть необхідні папери", - зазначили в партії.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко таємно вивезуть у колонію вже цієї ночі? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути