середа, 22 лютого 2012 16:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Соратники Тимошенко передали подарунки для її "сусідів": книжки, зубні пасти, щітки, шампуні

Соратники Тимошенко передали подарунки для її "сусідів": книжки, зубні пасти, щітки, шампуні

Керівництво Качанівській виправній колонії (Харків), де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко, погодилося прийняти гуманітарну допомогу і книги, зібрані в наметовому містечку на Хрещатику в Києві, повідомив народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко.

"Це не допомога персонально для Тимошенко. Ми привезли допомогу для всіх людей, які перебувають тут. Ми з керівництвом колонії склали акт приймання-передачі, будемо передавати це (зубну пасту, зубні щітки шампуні та предмети особистої гігієни) в колонію. З книжками ситуацію трохи складніше. Так як вони не купувалися в магазині, ми зараз їх будемо складати біля воріт колонії, проводити їх інвентаризацію, тому що бухгалтерський облік установи вимагає певного порядку", - сказав Одарченко журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко зібрали 470 книжок

Учасники мітингу, що проходив під стінами колонії, вишикувалися живим ланцюгом від вантажівки до воріт колонії, щоб передавати книги, упаковані в картонні коробки з емблемами "Батьківщини".

Коробки розпаковували і становили інвентаризаційний опис книг.

За словами Одарченка, в Києві зібрали близько 2,5 тисяч книжок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко попросила тюремщиків не залучати її до роботи

"Ми привезли звичайну художню літературу: класика, детективи, романтична література. Для людини, яка знаходиться тут за гратами, це може бути єдиним містком, що зв'язує з нормальним життям. Крім того, ми привезли книжки для дітей, тому що тут є й діти" , - зазначив Одарченко.

Зараз ви читаєте новину «Соратники Тимошенко передали подарунки для її "сусідів": книжки, зубні пасти, щітки, шампуні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути