пʼятниця, 16 грудня 2011 09:00

У президента не бачать нічого поганого у зйомках камери Тимошенко: люди побачили правду

У президента не бачать нічого поганого у зйомках камери Тимошенко: люди побачили правду

У зйомках камери СІЗО, де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко, немає нічого поганого. Про це в ефірі 5 каналу сказав представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

Мірошниченко наголосив, що криміналу в зйомках у СІЗО він не бачить і висловив припущення, що це знімалося із дозволу керівництва ізолятору.

"Я не бачу тут злочину. Адже тема умов перебування Тимошенко в Лук'янівському СІЗО хвилювала всіх. Для нас не байдуже, в яких умов дійсно перебуває лідер опозиції, чи застосовуються до неї тортури, чи ці заяви, які лунають від її адвокатів об'єктивні, чи вони перебільшують ситуацію. І це відео дало нам уявлення про реальний стан речей", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через відео з Тимошенко керівнику пенітенціарної служби натякнули вчинити "по-офіцерськи"

Відповідаючи на запитання, чи можна було знімати саму Тимошенко без її дозволу, представник президента зазначив, що дозвіл на зйомку приватної людини має бути. Водночас, на його думку, якщо мова йде про Тимошенко як про політика – "то тут треба розбиратися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ: Ми не знімали Тимошенко у СІЗО

"Якщо уявити ситуацію, що це приватне помешкання – цього робити не можна, бо є захищене Конституцією право на життя. Що стосується політика, то тут має бути певна межа. Чи можна вважати ситуацію суду над Тимошенко її приватною справою? Напевно, ні. Резонанс в Україні, резонанс у світі. Перебіг подій в суді, перебування у Лукянвському СІЗО – є об'єктом надзвичайно великою уваги у суспільстві", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко хоче провчити "тварину", яка відзняла камеру Тимошенко

Мірошниченко наголосив, що в оприлюдненому відео і проведенню зйомок у палаті Тимошенко немає нічого погано. "Це навіть добре – люди об'єктивно бачать те, що там є", - підкреслив він.

Нагадаємо, в Інтернеті нещодавно зявилося фото і відео начебто камери, в якій перебуває Тимошенко. Крім того, на відео знято і саму Тимошенко у лікарняному ліжку. Згодом Державна пенітенціарна служба офіційно оприлюднила фото камери Тимошенко у медико-санітарній частині СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «У президента не бачать нічого поганого у зйомках камери Тимошенко: люди побачили правду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути