середа, 30 грудня 2009 12:30

Тимошенко розповіла про своїх собак і папугу (ФОТО)

Прем"єр-міністр України, кандидат у Президенти Юлія Тимошенко прикрасила обкладинку жіночого журналу Wellness і розповіла про своє життя поза політикою.

Зокрема, Тимошенко розповіла, що ранок у неї зазвичай дуже короткий і вона починає свій день з читання газет.

"... Від моменту, коли я прокидаюся, і до моменту, коли я виїжджаю з дому на роботу, проходить не більше півгодини. До цього часу я зазвичай спокійна. А потім я купую свіжі газети і читаю, що там про мене понаписували. Після цього спокій закінчується, а разом з ним і ранок".

В інтерв"ю Тимошенко розповіла, що до того, як стала прем"єром, вранці вона займалася бігом - "кожен день бігала по 10 кілометрів в будь-яку погоду і в будь-який час року". Однак зараз у неї немає на це часу.

Прем"єр-міністр також розповіла про своїх тварин - Тигрюлю, собак і мовчазного папугу, який має розмовляти.

"Тигр не вдома у мене живе, ми її подарували ялтинському зоопарку" Казка ". І ось вона за характером мені, напевно, ближча за всіх. Як тільки наша тигра приїхала до вольєру, так відразу всіх "построїла" і ввела нові правила. За два дні вона стала там головною, незважаючи на свій досить юний вік. У мене пішла, загалом. На руки йде тільки до мене ", - каже Тимошенко про один із символів передвиборної агітації Тигрюлю.

"А вдома у мене живуть три собаки. Більше за всіх прав у йоркширського тер"єра. Він ходить, де хоче, і чим хоче займається. Тому довелося зробити спеціальний отвір у хвіртці, тому що йому цікаво знати, що відбувається на вулиці, хто до нас прийшов і що приніс. Мені його подарували в Харкові, і ми назвали його на честь танка "Булат" українського виробництва. Після цього хлопці з державної охорони стали називати його Окуджава (нехай вибачать мені шанувальники цього великого барда). А ще мені подарували папугу. Він за документами має говорити, але за два роки поки нічого так і не сказав. Мабуть, придивляється ", - припускає прем"єр-міністр.

Gazeta.ua за матеріалами Wellness

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла про своїх собак і папугу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути