середа, 30 грудня 2009 11:20

Івченко довів, що Тимошенко його оббрехала

Івченко довів, що Тимошенко його оббрехала
Екс-голова "Нафтогазу" Олексій Івченко спростовує звинувачення прем`єра Юлії Тимошенко в здачі газотранспортної системи в оренду RosUkrEnergo на 25 років.

Про це він заявив на прес-конференції.

"Контракт на 25 років було справді підписано, але не мною і не в 2005 році. Контракт на 25 років підписано в Києві 29 липня 2004 року. Підписанти - голова правління НАК "Нафтогаз України" Бойко Юрій Анатолійович і представник компанії RosUkrEnergo Вольфганг Путчек", - заявив він, демонструючи копію контракту журналістам.

При цьому Івченко додав, що "в липні 2004 року Івченком в "Нафтогазі" і не пахло.

"Як ви знаєте, я був призначений в "Нафтогаз" головою правління 3 березня 2005 року", - сказав він.

На думку Івченка, заява Тимошенко "зумовлена нічим іншим, як політичною доцільністю і політичною технологією".

"Оскільки минулої суботи ми провели Форум українських націоналістів, де висловили підтримку кандидатові в президенти Віктору Ющенку, а не Юлії Тимошенко", - заявив він.

Також екс-глава "Нафтогазу" заявив, що підписані 19 січня 2009 року Тимошенко газові контракти - це "свідома зрада національних інтересів України задля здачі газотранспортної системи України, заради банкрутства "Нафтогазу" і заради політичних дивідендів".

"Цим контрактом від 19 січня закладено абсолютно пряму здачу без бою і безболісно газотранспортної системи України, і не тільки газотранспортної системи України, Російській Федерації", - додав він.

Нагадаємо, що у вівторок Тимошенко заявила, що за часів управління НАК "Нафтогаз України" Івченком "на 25 років в оренду RosUkrEnergo було здано газотранспортну систему і газові сховища України", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Івченко довів, що Тимошенко його оббрехала ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути