середа, 30 грудня 2009 10:16

Тимошенко передала Львівщині подарунки на колесах

Тимошенко передала Львівщині подарунки на колесах

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко під час робочої поїздки до Львівської області передала шкільні автобуси сільським школам за спільним проектом Міністерства освіти і науки та Світового банку Рівний доступ до якісної освіти в Україні.

Як повідомляє прес-служба уряду, Львівській області передано 26 автобусів, два з яких обладнані відповідно до потреб дітей з обмеженими можливостями.

"Таким чином, зазначила керівник уряду, всі учні сільських шкіл Львівської області матимуть можливість безперешкодно добиратися на навчання", - йдеться в повідомленні.

Тимошенко зазначила, що всі закуплені автобуси виключно вітчизняного виробництва. Вони повністю відповідають усім стандартам, умовам безпеки дітей і мають високі технічні характеристики.

Автобуси предані на загальну суму 7,5 млн грн. Вартість одного автобуса складає від 280 до 380 тис. грн.

Нагадаємо, що 8 грудня прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що українські школи до кінця року на 90% будуть забезпечені шкільними автобусами.

"Ми хочемо вийти до кінця року всією Україною на 90% забезпечення шкільними автобусами", - сказала Тимошенко під час вручення директорам шкіл районів Рівненської області ключів від 16 автобусів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко передала Львівщині подарунки на колесах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути