вівторок, 29 грудня 2009 20:24

Тимошенко поділилась секретом своєї "коронної" страви

Тимошенко поділилась секретом своєї "коронної" страви
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко віддає перевагу кефіру та чаю перед іншими напоями. Про це вона сказала в інтерв"ю жіночому журналу Wellness.

"Річ у тому, що мені катастрофічно бракує часу... І мені його дуже шкода витрачати на їжу. Тому я люблю фастфуд, але не в сенсі макдональдских бігмаків і макфішів, а будь-яку їжу, яку можна швидко з"їсти і забути про це. Фаворит - кефір", - сказала Тимошенко.

Прем"єр також відзначила, що з напоїв вона віддає перевагу чаю, а кава для неї є виключно енергетиком.

"Кава для мене - енергетик. Коли пізно ввечері вже злипаються очі, а кабінет кудись пливе, я можу випити чашку-дві кави, а може, і три-чотири. Не знаю, наскільки це дієво. Скоріше, як плацебо і самонавіяння. Я думаю собі: випила каву - отже, розплющуй очі і працюй. Іноді допомагає", - сказала вона.

Прем"єр відзначила, що її "фірмовою" стравою є варене яйце, оскільки воно просто готується.

"А взагалі, суто теоретично я пам"ятаю, як треба правильно варити борщ і навіть як пекти пироги. Але говорити вам про те, що я люблю у вільний день постояти біля плити і виписувати рецепти в блокнот, не стану. Тому що це буде неправдою", - додала Тимошенко.

Прем"єр поділилася, що її не цікавить таке заняття, як приготування їжі.

Як повідомлялося, раніше Тимошенко розповіла, що не носить годинник, і поділилася своїми музичними перевагами молодості, відзначивши, що так само, як і її однолітки, слухала Аллу Пугачову, Валерія Леонтьева, Софію Ротару, групи "Машина часу", The Beatles і Boney M, передає proUA.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поділилась секретом своєї "коронної" страви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути