четвер, 06 березня 2008 08:14

Тимошенко компенсує "Газпрому" втрату "УкрГаз-Енерго"

Тимошенко компенсує "Газпрому" втрату "УкрГаз-Енерго"
Уряд України запропонує ВАТ "Газпром" в рамках компенсації за ліквідацію "УкрГаз-Енерго" надати його дочірнім підприємствам ліцензії на самостійний продаж газу в Україні в об"ємах близько 1,25 мільярдів кубічних метрів на рік.

Про це прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила в середу ввечері журналістам в аеропорту "Бориспіль" перед вильотом до Брюсселя, повідомляє Управління у зв`язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

"З питання 25% участі "Газпрому" в "УкрГаз-Енерго" ми могли б абсолютно обійтися без створення СП-1 і СП-2, що руйнують фінанси "Нафтогазу", а запропонувати дочірнім компаніям "Газпрому" одержати ліцензії (на продаж газу споживачам України) у розмірі 25% або близько 5 млрд. кубічних метрів, що має "УкрГаз-Енерго", - цитує прем`єра "Українська правда".

Вона підкреслила, що питання про розмір цих ліцензій може бути предметом переговорів, однак ключовою умовою є відмова від послуг "УкрГаз-Енерго".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко компенсує "Газпрому" втрату "УкрГаз-Енерго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути