пʼятниця, 09 листопада 2007 09:38

Тимошенко грає на еротичних началах чоловіків

Тимошенко грає на еротичних началах чоловіків
Більшість нових нарядів Юлії Тимошенко як і раніше виконані рукою української дизайнерки Айне Гасе, пише Сегодня. Сама Гасе розповіла, що вчора Тимошенко була в неї на примірці. "Ми шиємо постійно, — розповідає дизайнер. — Навряд чи на неї впливає нове скликання Ради, скоріше мода. Сьогодні у нас примірка кількох убрань. Це плаття, спідниці і пальто. Ще буде елегантне пальто-плаття в пастельних тонах". Гасе не захотіла назвати точну кількість речей і вартість нарядів. "Юлія Володимирівна весь час у новому, ми весь час їй шиємо, — говорить Айне. — Дещо сьогодні забере, дещо через тиждень. Я постійно від неї отримую замовлення і ніколи їх не підраховую".

Психолог Олександр Гончарук говорить, що стиль Тимошенко парадоксальний. "Він поєднує в собі закритість, з натяком на інтимні подробиці туалету – всякі там рюшечки, мереживця, які роблять її наряди схожими на спідню білизну. І це надає їм відтінок еротичності. Це гра на підсвідомих еротичних началах чоловіків. Але вона дуже легка й делікатна, зі смаком", — вважає він. А от лялькові наряди Гончарук називає виразом легкого інфантилізму Тимошенко. "Це свідчить про те, що людина не завжди відповідально відноситься до своїх висловів", — вважає психолог.

Саме тому Гончарук переконаний, що коли Тимошенко стане прем"єром, їй потрібно змінити стиль на трохи діловий. "Носити одяг із легким натяком на еротизм прем"єру не до лиця", — говорить він.

Психолог Олена Лук"яненко запевняє, що незмінний стиль Тимошенко — рефлекс. "І який сенс їй зараз міняти цей образ, якщо він чіткий і впізнаваний?!" — вважає вона. Психолог також переконана, що якщо Тимошенко треба буде привернути до себе увагу, для цього достатньо різко змінити образ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко грає на еротичних началах чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути