Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 13:35

Про Тимошенко і її команду написали книгу

Про Тимошенко і її команду написали книгу
У Києві вийшла нова книга Сергія Руденко "Уся Юлина рать: оточення Юлії Тимошенко від А до Я". У книгу ввійшли політичні портрети 20 політиків, які входять у команду Юліи Тимошенко.

"Для себе я поділив команду лідера БЮТ на три умовні групи - близьке оточення, фінансисти блоку й ідеологи блоку. Я спробував розібратися, хто і яку роль грає в капіталізації бренду "Юлія Тимошенко", - відзначив автор Сергій Руденко.

У книзі зібрана інформація про Олександра Турчинове, Олександра Абдулліна, Сергія Терьохіна, Богдана Губського Сергія й Олександра Буряк, Таріела Васадзе, Костянтина Жеваго, Андрія Кожемякіна і багатьох інших.

Це - третя робота автора, присвячена українським політикам. Протягом  2007 року у видавництві Самміт вийшли книги "Уся президентська рать" і "Уся прем"єрська рать" про команди Віктора Ющенка і Віктора Януковича.

Ці книги були представлені на Московській міжнародній книжковій виставці і на Львівському книжковому форумі.

Тим часом, за книгою одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова знімуть фільм. Знімальна група київського режисера Олександра Кириєнка уже приступила до роботи над фільмом "Ілюзія страху", пише Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Про Тимошенко і її команду написали книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути