вівторок, 15 квітня 2014 10:44

Шуфрич заступився за Добкіна та Царьова

Шуфрич заступився за Добкіна та Царьова
Фото: www.pravda.lutsk.ua

Партія Регіонів вимагає від влади проведення прозорих та демократичних виборів президента. Про це виступаючи в парламенті сказав "регіонал" Нестор Шуфрич, передає кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, дуже багато говориться про демократичність влади, але вчора кандидата в президента Михайла Добкіна не допустили до ефіру одного з телеканалів.

"Його брутально принизили. Те, що його не пустили на ефір є свідченням того, що демократія знаходиться під загрозою", - наголосив Шуфрич.

Політик також проінформував, що Партія Регіонів вимагає від влади притягнути до відповідальності людей, які вчора напали на кандидата в президента Олега Царьова і нанесли йому фізичні ушкодження.

У свою чергу в.о. президента, спікер ВР Олександр Турчинов попросив громадян, незалежно від симпатій та антипатій, не перешкоджати виступам кандидатів в президента. Він пояснив, що таке блокування є порушенням законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич заступився за Добкіна та Царьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути