середа, 12 вересня 2007 15:00

Шуфрич Ющенку: "Можна і лопатою одержати"

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявляє, що "ніхто не збирається" виконувати рішення Президента України Віктора Ющенка і Ради національної безпеки і оборони про усунення його з посади.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Донецьку.

Також Шуфрич, який є кандидатом у депутати від Партії регіонів, зазначив, що навіть в передвиборній відпустці залишається діючим міністром з надзвичайних ситуацій.

"Хочу зазначити, що, незважаючи на свою передвиборну відпустку, я - міністр з питань надзвичайних ситуацій", - сказав Шуфрич.

При цьому він твердо заявив, що "ми не дозволимо дестабілізувати роботу цього найважливішого, з погляду забезпечення безпеки наших громадян, міністерства".

Крім того, Шуфрич назвав лопату, за допомогою якої Президент допомагав пожежникам боротися з вогнем у Херсонській області, "символом помаранчевої тупості" і погрозив пропрезидентським силам, що від Партії регіонів "можна і лопатою одержати", повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Шуфрич Ющенку: "Можна і лопатою одержати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути