середа, 16 грудня 2015 08:39

Спільна заява влади, амністія бойовиків, підсумки переговорів з Путіним - головні події ночі

Спільна заява влади, амністія бойовиків, підсумки переговорів з Путіним - головні події ночі

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за ніч середи, 16 грудня.

1. Президент Петро Порошенко, прем'єр Арсеній Яценюк та голова парламенту Володимир Гройсман виступили зі спільною заявою до українців. "Питання про зміну прем'єр-міністра - не перебуває на порядку денному", - зазначається в документі.

2. Неофіційний робочий документ щодо питань амністії учасників бойових дій на Донбасі сформовано на переговорах Тристоронньої контактної групи з питань України в Мінську. Про це заявив спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік.

3. Держсекретар США Джон Керрі підбив підсумки тригодинної зустрічі з Путіним. Він заявив, що санкції США і ЄС з Росії будуть зняті після виконання Мінських угод.

4. Російські санкції відносно Туреччини планується поширити на готельний бізнес, деревообробку, навчання пілотів і держзамовлення у всіх галузях. Про це свідчить постанова уряду РФ.

5. На полігоні Міноборони Росії в Архангельській області крилата ракета відхилилася від заданої траєкторії і впала поблизу села Ненокса. Подія сталася під час випробувань. Частина ракети впала на житловий будинок.

Зараз ви читаєте новину «Спільна заява влади, амністія бойовиків, підсумки переговорів з Путіним - головні події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути