середа, 16 грудня 2015 04:07

ЗМІ: В Архангельській області крилата ракета впала на житловий будинок

ЗМІ: В Архангельській області крилата ракета впала на житловий будинок
Фото: ВВС

У результаті випробувань на полігоні міноборони Росії в Архангельській області крилата ракета відхилилася від заданої траєкторії і впала поблизу села Ненокса. ЗМІ повідомляють, що частина ракети впала на житловий будинок, однак людських жертв, за даними журналістів, вдалося уникнути.

За офіційними даними міністерства, внаслідок нештатної ситуації руйнувань і постраждалих немає.

Зараз на місці події працює комісія представників російської оборонної промисловості, які з'ясовують причину падіння ракети.

Водночас місцевий сайт новин "Правда Півночі" повідомляє про те, що частина ракети незаплановано відокремилася і впала на триповерховий цегляний житловий будинок. У будівлі виникла пожежа, яку, втім, швидко загасили. Мешканців будинку оперативно евакуювали.

Однак в Архангельському МНС "Правді Півночі" не підтвердили участь пожежних в гасінні вогню й порадили звертатися за коментарями до міноборони.

Інше російське агентство ТАСС з посиланням на власне джерело у силових структурах також пише про те, що частина ракети впала на житловий будинок і що при цьому ніхто не постраждав.

"На полігоні міноборони Росії фахівцями промисловості... проводилися випробувальні стрільби крилатою ракетою. Після пуску в результаті нештатної ситуації ракета відхилилася від заданої траєкторії і впала поблизу населеного пункту Ненокса", - відзначив представник міноборони.

У "Науково-виробничому об'єднанні машинобудування", яке займалося розробкою та випробуванням ракети, повідомили агенції "РИА Новости", що поки не готові коментувати інцидент.

Село Ненокса розташоване за 40 км від міста Сєвєродвінськ на березі Білого моря.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: В Архангельській області крилата ракета впала на житловий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути