субота, 13 листопада 2010 18:09

Скоро люди зрозуміють, хто псевдоопозиція - Москаль

Скоро люди зрозуміють, хто псевдоопозиція - Москаль

Опозиції вигідні вибори в 2012 році. Про це сказав нардеп від блоку НУ-НС Геннадій Москаль в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"В Партії регіонів до того часу будуть проблеми, бо нових заводів, фабрик в нас не появиться, й інвестицій теж не буде. Ніхто не знає, як поведе себе долар", - зазначив він.

"До того часу вже люди розкусять, хто опозиція, хто псевдоопозиція, хто фінансується з владою з одного карману".

Політик впевнений, що реформ теж не буде.

"Непопулярні речі треба робити відразу після приходу, щоб з часом вони стали популярними. Тому це навряд чи буде", - підкреслив Москаль.

"Але, як кажуть: "від любові до ненависті один крок". Тому скоро в людей перед очима туман розвіється і всі зрозуміють, що по чому. Як кажуть, буде зрозуміло, хто "любімая опозіція". Але для цього потрібен час. І владі, і опозиції треба взяти перепочинок. Хоча явно, що сьогодні і Сєня-кролік, і "Свобода" хочуть виборів якнайшвидше, але до 2012 року електоральні настрої в Україні кардинально зміняться", - зазначив він.

Раніше, в одній із газет з'явилася інформація, що наступного тижня Конституційний суд визнає законним проведення чергових парламентських виборів у 2012 році. За інформацією джерел видання, рішення КСУ буде оприлюднено попередньо 18-19 листопада.

Нагадаємо, 19 жовтня Верховна Рада схвалила проект закону про внесення змін до Конституції. У цьому документі датою проведення наступної парламентської кампанії була визначена остання неділя жовтня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Скоро люди зрозуміють, хто псевдоопозиція - Москаль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути