середа, 27 серпня 2008 13:47

СБУ покарає Тимошенко за непослух РНБО

Кабінет міністрів України до 2 вересня 2008 р. повинен надати СБУ всі матеріали, які стосуються невиконання низки рішень РНБО. Про це на прес-конференції повідомила начальник прес-служби відомства Марина Остапенко.

Вона відзначила, що з метою розслідування окремих дій Кабміну, які можуть представляти загрозу національній безпеці, СБУ 22 серпня звернулася з офіційним запитом до уряду, в якому міститься прохання надати, зокрема, матеріали щодо підстави невиконання низки рішень РНБО.

Серед них, за словами Остапенко, зокрема, рішення щодо перебування ЧФ РФ на території України, запуску нафтопроводу "Одеса-Броди" в аверсному режимі, а також матеріали щодо можливості втрати Україною газотранспортної системи, у разі створення газотранспортного консорціуму з Росією.

Крім того, в запиті міститься прохання надати документи щодо підстав призначення керівниками аеропортів України іноземців.

"Ми чекаємо відповіді на ці питання. У разі встановлення факту протизаконних дій, всі матеріали будуть передані в Генеральну прокуратуру", - відзначила Остапенко, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «СБУ покарає Тимошенко за непослух РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути