вівторок, 20 лютого 2018 10:24

Саакашвілі потрапив до реєстру боржників

Саакашвілі потрапив до реєстру боржників
Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі опинився в Єдиному реєстрі боржників. Фото: УНІАН

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі опинився в Єдиному реєстрі боржників, який веде Міністерство юстиції.

Про це повідомляє "Главком"

Державний виконавець Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби Києва Сергій Колодчук повідомив, що йдеться про несплату судового збору у розмірі 320 грн, яку 22 вересня 2017 року Мостиський районний суд Львівської області присудив стягнути з політика в дохід держави.

Також тим рішенням суд оштрафував Саакашвілі на 3400 грн за незаконий перетинан державного кордону. Сам штраф Саакашвілі, за словами його адвокатів, сплатив ще 27 жовтня торік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зробив помилку

12 лютого прикордонники затримали Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані "Сулугуні". Чартерним рейсом його вивезли до Польщі за процедурою реадмісії. Далі політик виїхав у Нідерланди, де проживає його родина.

Саакашвілі позбавили громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. В'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі потрапив до реєстру боржників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути