Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2008 13:35

Рудьковського вирішили залишити у СІЗО

Рудьковського вирішили залишити у СІЗО
Микола Рудьковський залишиться у Лук`янівському СІЗО, повідомляє 5 канал. Черговий лікар цієї установи стверджує: він особисто оглянув затриманого і вважає стан його здоров`я задовільним, тож жодних причин перевозити екс-міністра до медичної клініки медик не бачить. Лікарів приватної клініки, які приїхали оглянути Рудьковського до СІЗО так і не пустили.

Нагадаємо, що за інформацією прес-служби Рудьковського, його сьогодні знову мали доправити до клініки "Борис" для зняття медичних швів.

Напередодні екс-міністра вже привозили до приватної установи на обстеження та для того, щоб зняти шви. Але за даними прес-служби Рудьковського, хірургічного втручання проведено не було. Лікарі "Бориса" встигли лише оглянути екс-міністра і надати йому першочергову медичну допомогу.

"Візит" екс-міністра до клініки завершився бійкою депутатів-регіоналів зі співробітниками служби виконання покарань, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковського вирішили залишити у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути