вівторок, 29 вересня 2020 10:29

Разумков розповів, як боротимуться з клонами на виборах

Разумков розповів, як боротимуться з клонами на виборах
Дмитро Разумков розповів про план боротьби з "клонами" на виборах. Фото: Facebook/ Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що в бюлетені потрібно вказувати нове та старе прізвище кандидата у разі його зміни менш ніж за пів року до виборів.

Про це він сказав у програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Скажу навіть не як голова Верховної Ради, а з точки зору політичного консультанта: це непогана ідея. Але це неможливо зробити сьогодні, перед виборами, які відбудуться 25 жовтня. Можливо, це треба закласти для наступних виборів. Це реальний механізм, оскільки ми розглядаємо питання зміни по батькові".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мін'юсті придумали, що робити з клонами на виборах

"Такий законопроєкт також знаходиться у Верховній Раді. Це було б правильним аргументом, щоб не створювали клонів. Але на сьогодні цей законопроєкт ще не подано. Після чого треба 14 днів для внесення альтернативних законопроєктів, далі - перше читання, друге читання", - пояснив Разумков.

28 вересня Дмитро Разумков заявив, що жодних питань стосовно внесення змін до постанови щодо організації та проведення місцевих виборів в Україні немає в порядку денному поточного пленарного тижня ВР.

Наступні місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня. Виборчий процес розпочався 5 вересня, а впродовж 15-24 вересня відбувається офіційне висування кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «Разумков розповів, як боротимуться з клонами на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути