Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2020 04:37

Зміни до постанови про місцеві вибори наразі неможливі - Разумков

Зміни до постанови про місцеві вибори наразі неможливі - Разумков
Разумков розповів про вибори на Донбасі. Фото: Главком

Жодних питань щодо внесення змін до постанови щодо організації та проведення місцевих виборів в Україні немає в порядку денному поточного пленарного тижня Верховної Ради.

"Наскільки мені відомо, питань щодо внесення змін до постанови про вибори на засіданні фракції партії "Слуга народу". У порядку денному на цей пленарний тиждень цього питання так само нема," - повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Він нагадав, що внесення змін до постанови щодо організації та проведення місцевих виборів може поставити під сумнів легітимність усього виборчого процесу, адже відповідно до чинного законодавства, Верховна Рада оголошує вибори не пізніше ніж за 90 днів до їх проведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За крісло мера Києва змагатимуться ще четверо кандидатів: повний перелік

Чергові місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня. Виборчий процес розпочався 5 вересня, а впродовж 15-24 вересня відбувається офіційне висування кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «Зміни до постанови про місцеві вибори наразі неможливі - Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути