Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 10:53

Рада не прийняла рішення про затвердження прожиткового мінімуму окремим законом

Верховна Рада не змогла прийняти в цілому закон "Про внесення зміни до ст. 4 закону України "Про прожитковий мінімум". За відповідне рішення проголосував 221 депутат (ПР – 165, БЮТ – 0, НУ-НС – 11, КПУ – 26, Блок Литвина - 19).

Законопроектом пропонувалося затверджувати прожитковий мінімум не законом України про державний бюджет на відповідний рік, як це передбачено частиною третьою ст. 4 закону України "Про прожитковий мінімум", а окремим законом про прожитковий мінімум.

"Прожитковий мінімум на одну особу, а також окремо для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення, за поданням Кабінету міністрів України щороку затверджується Верховною Радою України окремим законом до початку розгляду проекту закону про державний бюджет України", - говориться в законопроекті, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Рада не прийняла рішення про затвердження прожиткового мінімуму окремим законом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути