четвер, 07 лютого 2008 13:29

"Самовпевненість Секретаріата президента зіграє з Балогою злий жарт"

Якщо Секретаріат Президента запустить сценарій переформатування коаліції, то почнеться процедура дострокових виборів Президента. Про це заявив заступник директора Агентства моделювання ситуацій (АМС) Олексій Голобуцький.

Голобуцький відзначив, що з боку Секретаріату Президента "все частіше почали звучати мессиджі про можливість переформатування більшості у Верховній Раді". "Мені здається, що якщо Секретаріат дійсно готує громадську думку до такого розвитку ситуації, то він вибрав спочатку невірний шлях, оскільки при спробах переформатування більшості буде запущений механізм початку процедури дострокових президентських виборів", - вважає політолог.

Експерт каже, що надмірна упевненість Секретаріату Президента зіграє з його керівництвом злий жарт.

Нагадаємо, раніше лідер парламентської фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Вячеслав Кириленко заявив, що якщо метою протистояння у Верховній Раді є переформатування коаліції, то фракція НУНС цього не допустить.

5 лютого відбулося відкриття II сесії ВР VI скликання, проте робота Ради була відразу ж заблокована представниками Партії регіонів, які наполягають на відкликанні підпису Голови ВР під листом до Генсекретаря НАТО про приєднання України до НАТО, пише ЛігаБізнесІноформ.

Зараз ви читаєте новину «"Самовпевненість Секретаріата президента зіграє з Балогою злий жарт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути