вівторок, 14 вересня 2010 12:23

"Регіонали" визнали, що до них вишикувалася черга "достойних кандидатів" в депутати

"Регіонали" визнали, що до них вишикувалася черга "достойних кандидатів" в депутати

Партія регіонів на майбутніх виборах до місцевих рад має намір, окрім своїх представників, також висувати авторитетних безпартійних кандидатів.

Про це заявив глава Донецької ОДА Анатолій Близнюк, повідомляє УНІАН.

"Хто буде у списках (кандидатів у депутати місцевих рад) - це рішення партійних організацій і обласної партійної конференції. Те, що там будуть люди і безпартійні, але активно працюючі, лідери громадської думки, люди, які з громадами працюють, - не питання", - сказав губернатор.

За його словами, "якщо людина не хоче, її не треба примушувати йти в партію, це її вибір. Тому безпартійні люди, які готові працювати на громаду, будуть у списках".

При цьому він запевнив, що не втручається у формування виборчих списків.

"Принцип у нас один - міста і райони самостійно ухвалюють рішення на своєму рівні. В обласну раду кожен суб`єкт з 28 міст і 17 районів обласного підпорядкування представив дві особи за партійним списком і дві особи за мажоритарною системою, - пояснив голова облдержадміністрації. - І ваш покірний слуга жодних коригувань до списку не вносив і вносити не має наміру", - зауважив Близнюк.

Він підтвердив, що на сьогодні дуже багато людей хочуть потрапити до цих списків, однак Партія регіонів висуватиме найбільш гідних.

"А те, що багато людей цього хочуть (стати кандидатами в депутати місцевих рад від Партії регіонів), я абсолютно не заперечую - так і є. І дуже гідних багато людей, які хочуть не просто бути депутатами, а працювати нормально. Я готовий зараз узяти списки і прокоментувати їх... Ми висуваємо найавторитетніших людей. Нам не потрібні, вибачите, ліві чайники", - сказав Близнюк.

"Зараз багато висувається нових людей. Оскільки один з посилів Бориса Колеснікова, як керівника Донецької обласної партійної організації, полягає в тому, щоб приходили молоді люди", - сказав Близнюк

Зазначимо, що опозиція звинувачує Партію регіонів у примушуванні людей до вступу до цієї політичної сили.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" визнали, що до них вишикувалася черга "достойних кандидатів" в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути