понеділок, 23 червня 2008 16:42

"Основне завдання уряду – "дожити" до парламентських канікул і "дотягнути" до осені"

Голосування депутатів руками щодо кадрових питань допустимо, але голосувати так щодо інших питань – це абсурд. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Василь Хара, коментуючи пропозицію БЮТ голосувати руками за проект постанови про відповідальність українського уряду.

"Голосування руками щодо кадрових питань може бути, оскільки прецедент і практика така є, і це відповідальні питання", – сказав Хара.

Він також допустив можливість голосування руками за проект постанови про відповідальність українського уряду. "Я думаю, що в принципі можливий і такий варіант, але це вже абсурд", – зазначив парламентарій, додавши, що "БЮТ намагається будь-яким способом утриматися при владі".

На думку Хари, основне завдання уряду – "дожити" до парламентських канікул і "дотягнути" до осені. "Не сьогодні, завтра їхня доля вирішиться, а все останнє – відмовки", – вважає народний депутат.

"Я особисто вважаю пропозицію голосувати руками смішною, але яке рішення прийме фракція – мені важко сказати", – резюмував Хара, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Основне завдання уряду – "дожити" до парламентських канікул і "дотягнути" до осені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути