вівторок, 26 лютого 2008 07:59

Проти Балоги, його брата та дружини нарили компромат

Проти Балоги, його брата та дружини нарили компромат
У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування противоправних діянь високопосадовців з оточення президента Віктора Ющенка.

Відповідну постанову зареєстрував депутат від Компартії Спірідон Кілінкаров, повідомляє прес-служба КПУ.

Депутат пропонує створити у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії "з питань перевірки фактів порушення Конституції та законів, фактів корупційних дій та зловживання службовим становищем" з боку голови секретаріату президента Віктора Балоги та першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Балоги.

Як сказано в пояснювальній записці до проекту постанови, причиною створення слідчої комісії є "факти систематичних грубих порушень" з боку Балоги та його брата Івана.

Одним із прикладів розкрадання держмайна в записці наведений факт відчуження 29 грудня 2007 року керівництвом Мукачевого земельних ділянок і будинків колишніх військових містечок.

У документі зазначено, що ділянки відчужені на користь підприємства дружини Віктора Балоги Оксани Балоги і Марини Петьовки.

У документі також міститься інформація про підприємства, які нібито були незаконно відчужені під час перебування Балоги на посаді мера Мукачевого. У записці до постанови Балога звинувачується у незаконній реалізації конфіскату, контрабанді автотранспортних засобів і лікерогорілчаних напоїв.

У пояснювальній записці перерахована ще низка порушень і публікацій у ЗМІ про зазначених чиновників, що вимагають розслідування, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Проти Балоги, його брата та дружини нарили компромат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути