вівторок, 20 лютого 2007 10:31

Прем"єр Грузії і німецький міністр провели переговори у ліфті, що застряг

Голова МЗС Німеччини Франк Вальтер Штайнмайєр, який перебуває з офіційним візитом у Грузії, разом з прем"єр-міністром Грузії Зурабом Ногаїделі у понеділок ввечері, 19 лютого, застрягли у ліфті Державної канцелярії.

Проте даний інцидент не збентежив німецького міністра, який, як він сам потім заявив журналістам, "встиг обговорити у ліфті питання врегулювання конфліктів".

Німецькому міністрові і грузинському прем"єрові довелося провести у ліфті більше п"яти хвилин, поки технічним службам вдалося усунути несправність. Штайнмайєр у розмові з журналістами пожартував, що "так детально обговорити ситуацію в зонах конфлікту як у ліфті було б неможливо".

Ліфт держканцелярії Грузії, який знаходиться в експлуатації вже 30 років, зроблений у Німеччині.

Глава МЗС Німеччини прибув з Баку в Тбілісі з дводенним робочим візитом, щоб обговорити, зокрема, роль Євросоюзу в світовому врегулюванні абхазького і південноосетинського конфліктів, пише NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр Грузії і німецький міністр провели переговори у ліфті, що застряг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути