середа, 20 листопада 2019 14:57

Прем'єр Гончарук запустив систему моніторингу, яка відслідковує виконання Угоди про Асоціацію онлайн

Прем'єр Гончарук запустив систему моніторингу, яка відслідковує виконання Угоди про Асоціацію онлайн
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук представив онлайн систему "Пульс Угоди", за допомогою якої можна в режимі реального часу моніторити виконання угоди про Асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Уряд відкрив Пульс Угоди - онлайн-систему моніторингу реалізації заходів виконання Угоди про Асоціацію з ЄС. Те, що не могли зробити до цього за попередні 2 роки", - наголосив прем'єр.

За його словами, інформаційну систему моніторингу виконання Угоди про Асоціацію було розроблено ще три роки тому, але запустили її тільки зараз.

"Пульс Угоди дозволяє відслідковувати прогрес виконання плану заходів в режимі реального часу та демонструє, від кого в конкретний момент залежить виконання кожного завдання. У ній чітко окреслені конкретні завдання у 24-х сферах суспільного життя, які охоплює Угода про асоціацію. Для нас важливо бути максимально відкритими перед громадянами, бізнесом та іноземними партнерами", - підкреслив глава Уряду.

Повний обсяг завдань складає понад 2 тис. Для їхньої реалізації понад 70 виконавців зобов'язані втілити близько 7,5 тис. заходів. Система групує виконавців за належністю до трьох гілок: Кабінет Міністрів, Верховна Рада та "Інші".

"Пульс Угоди" відображає поточний прогрес виконання заходів у межах кожного року та загальний прогрес виконання, починаючи з тимчасового застосування окремих положень Угоди у 2014 році і до 2024 року.

Для графічної візуалізації використовуються чотири кольори: зелений – виконано; жовтий – не виконано (дедлайн наближається); червоний – не виконано (дедлайн прострочено); сірий – не виконано (дедлайн в далекому майбутньому, не оцінено).

Показники системи оновлюються, оскільки система органів державної влади нині реорганізується. Технічні характеристики, пошукова система та алгоритм аналізу даних також вдосконалюються. Тому цей інструмент не є статичним та буде періодично удосконалюватися.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр Гончарук запустив систему моніторингу, яка відслідковує виконання Угоди про Асоціацію онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути