вівторок, 25 листопада 2008 14:45

ПР не хоче обирати спікера так, як звільняли Яценюка

Партія Регіонів не підтримує обрання голови Верховної Ради України ситуативною більшістю, вважаючи, що це вигідно лише БЮТ та його лідеру для подальшого перебування на посаді прем"єр-міністра.

Про це сьогодні під час засідання Кіровоградського прес-клубу реформ повідомив народний депутат з фракції Партії регіонів Сергій Ларін.

Він зазначив, що його політична сила підтримує кандидатуру Олександра Лавриновича на посаду спікера. "Але ми розуміємо, ще за нього реально не вистачить голосів трьох фракцій. Разом з нашими союзниками – Блоком Литвина і Комуністичною партією – регіонали наберуть лише 220 голосів", - підкреслив Ларін.

Щодо кандидатури Адама Мартинюка, то Партія регіонів згодна голосувати позитивно за умови, що його підтримають інші фракції. "Місце спікера, як магніт, притягує назад тих, хто в ньому вже посидів", - пожартував депутат. Він також зауважив, що не вірить у результативне спільне голосування колишніх партнерів по демократичній коаліції.

"Зараз між усіма парламентськими фракціями ведуться переговори, вони ніколи не припинялись. Мій особистий прогноз: якщо за тиждень-другий парламент і надалі лишатиметься без голови, альтернативи позачерговим виборам не буде", - повідомив Ларін, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ПР не хоче обирати спікера так, як звільняли Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути