четвер, 06 грудня 2007 11:59

ПР, КПУ та блок Литвина створили "Народну опозицію"

"Регіонал" Михайло Чечетов заявляє про створення в парламенті "Народної опозиції", яка не голосуватиме за прем"єрство Юлії Тимошенко.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів в четвер.

За його словами, до складу цієї опозиції увійшли фракції Партії регіонів, Комуністів і Блоку Литвина.

"Жодного голосу за Тимошенко Партія регіонів, Блок Литвина і Партія комуністів не дадуть. Вони складають народну опозицію антинародній казарменій більшості", - сказав він.

Водночас він додав, що подання кандидатури Тимошенко виконана без порушення процедури, і "треба віддати належне цьому молодому, талановитому державному менеджеру (спікеру Яценюку)", який регламенту досі не порушив.

Крім того, він сказав, що Партія регіонів відмовляється від претензій на посаду першого віце-спікера і підтримуватиме при обранні на цю посаду представника будь-якої фракції, яка "входить до "Народної опозиції".

На питання, коли буде формалізована діяльність цієї опозиції і чи знає Литвин про те, що він входить до її складу, Чечетов сказав: "Це питання наступного порядку"

Він додав, що причиною його до висновку про існування цієї опозиції стала консолідована діяльність усіх трьох фракцій у парламенті, а саме те, що вони "ставлять інтереси держави вище партійних і корпоративних", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «ПР, КПУ та блок Литвина створили "Народну опозицію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути