пʼятниця, 25 квітня 2008 10:49

ПР: Гриценко готує собі дорогу до майбутніх кадрових переміщень

За три роки Віктор Ющенко зробив неможливе, він розгубив такий рейтинг, якого ніхто ніколи не мав. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяву народного депутата від НУ-НС Анатолія Гриценка про те, що у Віктора Ющенка майже немає шансів на перемогу на президентських виборах.

"Сьогодні Гриценко готує собі дорогу до майбутніх кадрових переміщень, які можуть бути пов"язані з новим президентом", - вважає народний депутат.

Він також відзначив, що "кажучи мовою вулиці, Ющенко кинув Гриценко абсолютно необгрунтовано, усунувши його з посади, хоча Гриценко був найреальнішим кандидатом на пост міністра оборони".

Колесніченко вважає, що у Гриценко сьогодні особиста образа на Ющенка. "На Ющенка вже всі махнули рукою, і його спонсори-інвестори в Америці, і в Європі і всі чекають, чим закінчиться криза, яка починається в країні", - підсумував Колесніченко.

За матеріалами: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «ПР: Гриценко готує собі дорогу до майбутніх кадрових переміщень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути