четвер, 24 квітня 2008 12:51

Гриценко вже не ображається на Ющенка і навіть вдячний

Гриценко вже не ображається на Ющенка і навіть вдячний
Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", колишній міністр оборони Анатолій Гриценко вдячний долі, що не працює в Міністерстві оборони тепер.

Про це він сказала в інтерв"ю газеті "Дело".

"Я вдячний долі, що зараз не працюю в Міноборони!", - сказав він.

Гриценко зазначив, що в нього немає образ ні на Президента Віктора Ющенка, ні на нинішнього міністра оборони Юрія Єханурова за те, що він не був призначений на посаду міністра в черговий раз.

"Образи немає. Так, був психологічно важкий момент. Ми його проїхали давним-давно", - сказав він.

Описуючи свої відносини як голови парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони з Єхануровим, Гриценко назвав їх "прохолодно-робочими".

"Робочі - тому що всі законопроекти в інтересах розвитку армії наш комітет підтримує, і далі буде підтримувати, а прохолодні - тому що я не приймаю окремі рішення Єханурова, які негативно впливають на ситуацію в Збройних силах", - сказав він.

Колишній міністр сказав, що радий тому, що не займає цю посаду зараз у зв"язку з необхідністю виконання на відповідній посаді вказівок як Президента, так і прем"єр-міністра, які, з його слів, бувають досить суперечливими.

18 грудня Верховна Рада призначила прем"єр-міністром Юлію Тимошенко й сформувала новий Кабмін, у якому на посаду міністра оборони був призначений Юрій Єхануров, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко вже не ображається на Ющенка і навіть вдячний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути