четвер, 19 листопада 2015 09:51

Посольство США "потролило" російську газету за чергову брехню

Посольство США в Росії висміяло опублікований газетою "Известия" фейковий лист, нібито спрямований Державним департаментом США про фінансування провокацій і дискредитації російських політиків ЛГБТ-активістами.

Раніше видання повідомило, що американці можуть платити ЛГБТ-активісту Миколі Алексєєву за дискредитацію першого заступника керівника адміністрації президента РФ В'ячеслава Володіна, глави Ощадбанку РФ Германа Грефа і керівника аеропорту "Шереметьєво" Михайла Василенка. Раніше Алексєєв заявив, що всі вони є гомосексуалістами.

Американські дипломати виклали скрін цього листа, де червоною ручкою виправлені 22 орфографічні та пунктуаційні помилки. "Держдеп" також звернув увагу на відсутність адреси одержувача в листі і висловив подив із приводу того, що в якості електронної адреси вказана пошта на безкоштовному сервісі Gmail (зазвичай чиновники використовують адреси в домені state.gov).

Американці запропонували "Известиям" свою допомогу у виправленні помилок перед публікацією фейкових новин.

 
Зараз ви читаєте новину «Посольство США "потролило" російську газету за чергову брехню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути