пʼятниця, 14 грудня 2007 09:54

Плюща не виганятимуть із НУ-НС. Поки що

Плюща не виганятимуть із НУ-НС. Поки що
Питання щодо виключення Івана Плюща з фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" розглянуть після формування уряду.

Про це Радіо "Свобода" повідомив представник "НУ-НС" Юрій Костенко.

"Так, ставилося деякими депутатами питання у фракції щодо негайного розгляду у фракції ситуації із голосуванням. Точніше – не голосуванням Івана Степановича", - підтвердив він.

"Але голова Фракції В"ячеслав Кириленко запропонував повернутися до розгляду цього питання й предметно і фахово обговорити його, але тільки після формування уряду", - розповів Костенко.

Як відомо, Плющ не голосував за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єра у вівторок, а також відмовлявся раніше підписувати угоду про створення коаліції за участю БЮТ та "НУ-НС", наполягаючи на створенні широкої коаліції з Партією регіонів.

Після не результативного голосування за Тимошенко представники "НУ-НС" заявляли, що у блоці розглядатимуть питання про виключення Плюща з фракції та позбавлення його депутатських повноважень.

Водночас, вони вказували на певні складнощі, пов"язані з таким рішенням, оскільки відповідна процедура чітко не виписана українським законодавством, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Плюща не виганятимуть із НУ-НС. Поки що». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути