субота, 26 травня 2007 14:22

Піскун: Поки я в цій країні генпрокурор - силового сценарію не буде

Генпрокурор Святослав Піскун заявляє, що для запобігання силового сценарію готовий арештувати командувача внутрішніми військами МВС України Олександра Кіхтенка. Про це він сказав у суботу на брифінгу.

"Поки я в цій країні генеральний прокурор – силового сценарію не буде. Треба буде арештувати керівника внутрішніх військ – я його арештую", - підкреслив Піскун.

"Як тільки буде порушено закон про внутрішні війська – я подивлюся, де буде цей керівник", - додав Піскун. Він повідомив, що отримав інформацію про передислокацію до Києва спецпідрозділів внутрішніх військ.

"Спеціальний полк внутрішніх військ "Ягуар" 200 чоловік іде на Київ. Спеціальний підрозділ внутрішніх військ "Барс" 200 чоловік іде на Київ. "Омега" 200 осіб іде на Київ. "Гепард" – полк спецпризначення, теж іде на Київ", - сказав Піскун.

На питання, хто повідомив про передислокацію військ, Піскун відповів: "Черговий головного управління військових прокуратур, полковник юстиції".

Водночас Піскун почав віджартовуватися на питання, де зараз дислоковані ці спецпідрозділи. "Поняття не маю. Вони ж рухаються, значить, вони дислоковані на дорозі", - зазначив він.

Він запропонував журналістам поїхати разом з ними та знайти ці спец підрозділи, але потім відмовився від своїх слів. "Шановні журналісти, даю вам завдання, рознюхайте і зателефонуйте моєму охоронцю. Якщо побачите автобуси зі спецпідрозділами – я відразу ж туди виїжджаю", - сказав Піскун, передає "Українська правда".
Зараз ви читаєте новину «Піскун: Поки я в цій країні генпрокурор - силового сценарію не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути