Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2024 21:46

Перед Днем Незалежності у Києві демонтували вітальні борди Фонду Порошенка

Фонд Порошенка заявив, що напередодні Дня Незалежності у Києві і в регіонах з невідомих причин демонтували вітальні борди "Армія. Мова. Віра. Незалежність". Про це повідомили на сторінці організації.

Автор: facebook.com/PoroshenkoFoundation
 

"Цього дня для нас важливо було підкреслити, що основи Державності та Незалежності - це Армія. Мова. Віра. ЄС. НАТО. Україна. Проте таке наше привітання сподобалося не всім, і через тиск на компанії, які друкували і розміщували борди, через втягування правоохоронних органів, змусили ці борди зняти. Трактувати це інакше, аніж як антидержавну діяльність, складно. Так, ми переконані, що правдивість державницької формули п'ятого президента Петра Порошенка "Армія. Мова. Віра" сьогодні є доведеною самим життям",- заявили у фонді.

Автор: facebook.com/PoroshenkoFoundation
 

"А формула "ЄС. НАТО. Україна" - це шлях, який дасть нам ті гарантії незалежності і демократії, при яких, зокрема, неможливим буде тиск на бізнес та бєззаконні політиканські забаганки знімати привітання з Днем Незалежності, бо вони комусь не сподобалися. Надто російський стиль не пасує незалежній Україні",- йдеться у повідомленні.

В організації нагадали, що Фонд Порошенка вже допоміг українській армії на понад 5 млрд грн. Він наповнюється суто грошима родини Порошенків і за вітальні борди сплачено відповідно до укладених угод.

"Ми переконані, що Україна відстоїть свою Незалежність і стане частиною Європейської спільноти. Ми віримо, що в європейській Україні буде верховенство права і гідність - як право кожного. Зі святом!",- додали у фонді.

Зараз ви читаєте новину «Перед Днем Незалежності у Києві демонтували вітальні борди Фонду Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути