четвер, 05 квітня 2007 14:34

Печерський суд розгляне позов Кабміну до Ющенка

Сьогодні о 14.30 відбудеться засідання Печерського районного суду столиці за позовом Кабміну до президента Віктора Ющенка щодо указу глави держави про припинення дії ряду постанов Кабінету міністрів.

Про це сьогодні повідомив член фракції Партії регіонів Олександр Стоян. Він висловив здивування, що навколо подій, що сталися вранці у Печерському районному суді Києва, виникла "така політична феєрія".

Стояна наголосив, що ніякого захоплення з боку представників фракції Партії регіонів у суді не було. За його словами, головною метою приходу депутатів до суду став намір взяти участь у засіданні з розгляду позову Кабміну до Президента.

При цьому Стоян наголосив, що депутати з фракції Партії регіонів стали свідками інциденту між колишнім головою Печерського райсуду Володимиром Колесниченком і помічником нового голови суду Інни Отраш відносно передачі печатки.

Сьогодні Секретаріат президента заявив про захоплення Печерського райсуду Києва представниками Партії регіонів. Зокрема, керівник прес-служби Секретаріату Олег Кошелєв повідомив, що "регіонал" Ківалов забрав основну печатку Печерського райсуду.

Сьогодні ж Отрош заявила, що Колесниченко ввірвався до її службового кабінету, побив її помічницю і забрав печатку суду, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд розгляне позов Кабміну до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути