вівторок, 27 лютого 2018 12:55

Партія Ляшка - яскравий приклад фейкової партії - Скоцик

Партія Ляшка - яскравий приклад фейкової партії - Скоцик
Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик заявив, що Радикальна партія є не більше ніж яскравим прикладом "ширми" олігархів у Верховній Раді України. Фото: Публичные Люди

Про це лідер Аграрної партії України заявив вчора в ефірі програми "HARD з Влащенко" на телеканалі ZIK.

Скоцик апелює земельним питанням і стверджує, що земельна реформа могла бути давним-давно завершена за зразком кращих західних практик. Причиною зволікання процесу реформування лідер партії вважає відсутність цілісної структури політичної системи і наявність "політичної гри фейкових партій та їх лідерів, які насправді є політичними фріками".

"Можна людям говорити одне, по телевізору говорити, які одні "скотиняки" або інші. Разом з тим, на другий день або в той же день голосувати в Раді за законопроекти, які вбивають освіту, вбивають медицину, пенсійну реформу в Україні, у тому числі, і невирішене земельне питання. Чому? Тому що, з одного боку, можна їхати по країні і кричати: "Не дамо вкрасти землю", а з іншого боку, законопроект, який повинен був дати передумови для завершення земельної реформи, так і лежить у Верховній Раді, і його ніхто нікуди не рухає", - заявив гість телеканалу ZIK.

Крім того, Віталій Скоцик поставив під сумнів компетентність лідера Радикальної партії Олега Ляшка, так як він ніколи не займав посад, на яких він зміг би показати результати своєї роботи.

"Це чисто популізм, абсолютно фейкова партія, а Ляшка в цьому випадку можна називати яскравим прикладом політичного фріка. Тобто, це людина, яка яскрава, багато говорить, не несе відповідальності, може змінювати "забарвлення" тільки з однією метою - залишатися у Верховній Раді. А сьогодні це ширма для олігархічних груп в політичній системі нашої держави", - заявив Віталій Скоцик.

Політик резюмував, що Радикальна партія є не більше ніж яскравим прикладом "ширми" олігархів у Верховній Раді України.

Зараз ви читаєте новину «Партія Ляшка - яскравий приклад фейкової партії - Скоцик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути