Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 10:08

Олесь Довгий про дружбу з сином Ющенка і роман з моделлю

Олесь Довгий про дружбу з сином Ющенка і роман з моделлю
Заступник глави Київської міськдержадміністрації, секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що навіть не знайомий з моделлю Вікторією Левищенко, яка сказала, що він подарував їй BMW шостої серії.

"Що стосується деяких історій, які можна прочитати в пресі, то вони не мають ніякого відношення до реальності. Я з цією дівчиною навіть не знайомий", - сказав він.

"Але з великим задоволенням подарував би не тільки BMW, але і велику частину себе, а також всього того, що маю, тій дівчині, яку покохав би по-справжньому і вважав своєю половинкою", - додав Довгий.

Довгий також повідомив, що регулярно бачиться з сином президента Андрієм Ющенком.

"Зустрічаємося регулярно. Останній раз місяць тому разом каталися в Карпатах на лижах", - сказав він.

На питання чи зустрічаються вони з Андрієм Ющенком "так, щоб ніхто не бачив", Довгий сказав: "Ми начебто нікому нічого поганого не зробили, щоб ховатися".

"Я прагну жити так, щоб мені не доводилося ховатися від людей. Упевнений, що так живе і Андрій, з яким я познайомився задовго до того, як Віктор Андрійович став президентом", - заявив він.

Крім того, секретар Київради розповів про походження свого прізвища. "Прізвище Довгий дали тому, що всі мої предки були невисокого зросту", - відзначив він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий про дружбу з сином Ющенка і роман з моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути