четвер, 21 лютого 2008 13:57

Олександра Ніколаєнко не хоче тиснути на слідство у справі Рудьковського

Олександра Ніколаєнко не хоче тиснути на слідство у справі Рудьковського
Власниця конкурсу і глава жюрі "Міс Україна Всесвіт" Олександра Ніколаєнко відмовляється що-небудь коментувати про можливість своєї участі в поїздках екс-міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського до Парижа, посилаючись на те, що її заяви можуть розцінити як тиск на слідство.

"Будь-які мої заяви, коментарі із цього приводу будуть, свого роду... я не можу зараз тиснути своєю думкою на слідство, на рішення суду. Це неправильно, незаконно. Я, як законослухняна людина, не даватиму ніяких коментарів до рішення суду", - сказала Ніколаєнко.

Вона акцентувала увагу на тому, що для неї, юриста за освітою, "дуже дивно, що у нас в країні чомусь відсутня таємниця слідства".

На думку Ніколаєнко, її ім"я "є достатньо серйозним маніпулятором". Глава жюрі конкурсу назвала інформацію, що мусується навколо її імені, "банальною політичною грою". "Хочу попросити деяких політиків - компроматчиків навчитися вирішувати політичні питання без участі жінок", - сказала вона.

"Я можу сказати, що щасливий той політик, до якого не приплітали Олександру Ніколаєнко", - додала власниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт". Також вона дорікнула журналістам в некоректності тверджень відносно неї. "Це приписки, припущення, домисли журналістів. Не розумію, чому преса ловиться", - резюмувала Ніколаєнко.

Як повідомлялося, прокуратура Києва пред"явила екс главі Мінтрансу звинувачення в розкраданні держкоштів під час його поїздки до Парижа, яка, за твердженням слідства, носила приватний характер. Ім"я Ніколаєнко згадувалося в пресі в контексті її можливої участі в поїздці Рудьковського в столицю Франції, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко не хоче тиснути на слідство у справі Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути