середа, 20 лютого 2008 19:07

Перед тим як розповісти про Рудьковського Саша Ніколаєнко відвідала інтернат (ФОТО)

Напередодні фіналу щорічного конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" його власниця Олександра Ніколаєнко прилетіла у Київ.

Екс-модель і новоспечена заміжня дама Саша прибула на рідні землі не одна. Разом із нею прилетів її чоловік-мільярдер Філіп Раффін.

Наразі Ніколаєнко вже встигла роздати чималеньку суму грошей на благодійність і розповісти про інтимні деталі свого подружнього життя.

Так, в одному з телевізійних ефірів Олександра зізналася, що іноді підгодовує свого коханого чоловіка українським борщем. Проте він у боргу не лишається.

Її заможний американець, за словами директора "Міс Україна-Всесвіт" також непогано готує. Прикладом, на Різдво мільярдер виставив на святковий стіл індичку власного приготування.

А оскільки Ніколаєнко вже кілька років поспіль патронує київську школу-інтернат N 15, тамтешні діти цього разу також не лишилися без привіту від міс.

Екс-модель особисто вручила іменний сертифікат 35-ти учням школи-інтернату. Таким чином у банку вона відкрила кожному з них депозитний накопичувальний рахунок з початковим внеском 10 000 гривень.

"Сподіваюся, що моя участь у долях цих дітей допоможе їм у майбутньому впевненіше увійти в доросле життя", - заявила пресі дружина американського багатія.

Проте цими коштами діти зможуть скористатися лише після досягнення ними повноліття. Раніше гроші можна взяти тільки за умови необхідності - на лікування.

Разом з тим Ніколаєнко пообіцяла, що буде продовжувати підтримувати вихованців школи-інтернату. А також цього року національний комітет "Міс Україна-Всесвіт" візьме участь у благодійній акції, яку проведе Володимир Кличко в рамках бою у Нью-Йорку 23-го лютого. Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «Перед тим як розповісти про Рудьковського Саша Ніколаєнко відвідала інтернат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути