понеділок, 18 червня 2012 16:25

Об'єднана опозиція хоче, щоб молодіжна тематика стала ключовою під час виборчої кампанії

Об'єднана опозиція хоче, щоб молодіжна тематика стала ключовою під час виборчої кампанії
Андрій Шевченко каже, що треба змінити філософію ставлення до молоді. Фото: obozrevatel.com

Нам не вдалося змінти філософію ставлення до молоді в країні за ці роки.

Про це під час круглого столу щодо обговоренню молодіжних аспектів програми об'єднаної опозиції сказав народний депутат від "БЮТ-Батьківщина" Андрій Шевченко.

"Ми не вперше в такому форматі це обговорюємо, це вже 6 такий круглий стіл, в обласних центрах також проходить обговорення програми, ця програма не для ЦВК і не для того, щоб вразити коректора газети "Голос України", якому доведеться набирати програми всіх політичних партій, що йдуть на вибори. Це наша спроба отримати спільне бачення того, як ми будемо змінювати країну", - зазначив він.

За словами Шевченка, круглий стіл показав, що в програмі мають бути зміни. Він зазначив, що якби Юлія Тимошенко в цей час була на волі, вона б із великим задоволенням взяла участь у круглому столі, бо завжди із великим задоволенням займалася цим напрямком.

"Важливо, щоб під час виборчої кампанії молодь і молодіжна тематика стали ключовими для обговорення. Є речі, які нам вдалося сформулуювати разом із молодіжним студентським середовищем перед минулими виборами і втілити їх в життя. Це пільговий проїзд, підвищення стипендій до прожиткового мінімуму, зміни до законів "Про вищу освіту", "Про студентське самоврядування", - акцентував політик.

Шевченко зазначив, що у цьому скликанні парламенту опозиція провела закон "Про волонтерство", за яким на Євро-2012 працюють 3 тисячі осіб.

"Як вони працюють - це вже інша тема. Молодь це не майбутнє країни - а сьогодення. Найбільша цінність, яка є - це вільна, самодостатня людина. Це найактивніший, найпродуктивніший прошарок суспільства: в бізнесі, політиці, журналістиці, в IT, торгівлі", - підсумував "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція хоче, щоб молодіжна тематика стала ключовою під час виборчої кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути