пʼятниця, 28 лютого 2020 18:45

Нардеп влаштував погром у міськраді

Нардеп влаштував погром у міськраді
Крейденко зірвав сесію в Мелітопольській міськраді. Фото: YouTube

28 лютого депутат від "Слуги народу" Володимир Крейденко зірвав сесію в Мелітопольській міськраді.

Він виламав двері до сесійної зали та почав стрибати по столах, пише РІА Мелітополь.

Крейденко привіз людей із Києва і разом з прихильниками екснардепа Євгена Балицького організував бійку в міськраді.

Уранці відбувся мітинг проти ухвалення закону про землю. Крейденко поруч організував пікет, на якому вимагали скасувати тарифи тепломережі. На цьому заході виявилося багато приїжджих.

Крейденко з прихильниками почали руками й ногами вибивати двері до сесійної зали. Правоохоронці зробили йому лише зауваження. На це нардеп заявив, що писатиме заяву на поліцейських, які перешкоджають діяльності депутата ВР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ розповіли про сварки на Банковій

Нардеп прорвався до приміщення, де місцеві депутати збиралися проводити засідання. Він зайняв крісло секретаря, який вів сесійне засідання, та не хотів його залишати. Управсправами виконкому Михайло Семикін намагався закликати до порядку, але той вчепився у крісло і кричав.

Крейденко вибіг до трибуни, але його зупинили депутати міськради. У залі почалася бійка. Крейденку вдалося схопити за горло місцевого депутата Максима Бельчева. Водночас поруч стояли поліцейські, які намагалися контролювати ситуацію.

Пізніше "слуга" скочив на столи та вигукував, що йому не дають виступити. В результаті довелося достроково закрити сесію.

Уже на виході з мерії Крейденко заявив, що 1 березня він подасть у Верховну Раду постанову з ініціативою про розпуск Мелітопольської міської ради.

У Верховній Раді 6 лютого під час обговорення закону про ринок землі сталася суперечка між нардепом від "Слуги народу" Максимом Ткаченком і представником фракції "Батьківщина" Олексієм Кучеренком.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп влаштував погром у міськраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути