неділя, 26 жовтня 2008 15:22

На посаду мера Рівного зареєстровані 24 кандидати

Територіальна виборча комісія остаточно сформувала список з 24 кандидатів на посаду міського голови Рівного, якого обиратимуть 30 листопада.

ТВК відмовила у реєстрації лише двом кандидатам, які неправильно оформили документи.

Наймолодшому кандидату на посаду мера 22 роки, найстаршому - 62.

Однак, як повідомили кореспонденту УНІАН в міській ТВК, вибори міського голови під загрозою зриву, оскільки ще не надійшли кошти з держбюджету на проведення виборчої кампанії: 1 млн. 156 тисяч гривень.

Поки що члени ТВК працюють на громадських засадах, вони приносять з дому необхідні для роботи канцелярське приладдя, а також використовують технічні засоби, які надають самі кандидати на посаду мера. Через відсутність коштів досі не сформовано і дільничні виборчі комісії. Бажання працювати в них виявили лише кілька представників кандидатів. З приводу відсутності коштів міська територіальна виборча комісія підготувала відповідне звернення до Центрвиборчкому.

Тим часом кандидати активно виступають у місцевих ЗМІ, проводять зустрічі з виборцями.

За прогнозами місцевих аналітиків, вибори міського голови Рівного проходитимуть у жорсткій боротьбі, з використанням широкого арсеналу пропагандистських засобів. А реальними претендентами на крісло мера вважаються заступник міського голови Рівного Світлана Богатирчук-Кривко (Блок Литвина), екс-губернатори Рівненщини Микола Сорока (Партія регіонів) та Василь Червоній (Українська народна партія), директор "Рівнеоблволдоканалу" Володимир Хомко, колишній гендиректор ВАТ "Рівнеазот" Віктор Колесник, начальник міського управління житлово-комунального господарства Юрій Собчук.
Зараз ви читаєте новину «На посаду мера Рівного зареєстровані 24 кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути