четвер, 25 липня 2013 11:51

МВС планує підписати з "Дорожнім контролем" меморандум співпраці

МВС планує підписати з "Дорожнім контролем" меморандум співпраці
Фото: blonde.in.ua

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко доручив підлеглим налагодити співпрацю з громадською організацією "Дорожній контроль", повідомляє прес-служба МВС України.

Крім цього, кримінальні виробництва за фактами нападів на членів, будуть перебувати на контролі керівництва МВС.

"У МВС прийнято рішення налагодити тісну співпрацю з громадськими організаціями щодо громадського контролю за діяльністю органів внутрішніх справ. Особливо, що стосується надання громадянам послуг по лінії Державної автомобільної інспекції та вдосконалення безпеки дорожнього руху", - зазначено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'янину дали 2 роки за залякування Януковича по телефону

Захарченко доручив підлеглим провести робочу зустріч з представниками організації "Дорожній контроль", під час якої обговорити розробку меморандуму про співпрацю. У цьому спільному документі планується визначити взаємні права та обов'язки сторін щодо здійснення громадського контролю за діяльністю органів внутрішніх справ.

Міністр також прийняв рішення, щоб кримінальні провадження за фактами нападів на активістів "Дорожнього контролю" перебували на контролі керівництва МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, виділені на боротьбу з корупцією, пішли не туди - експерт

Раніше було відомо, що активіста "Дорожнього контролю" Олега Богданова побили. На нього напали двоє, спортивної зовнішності, біля під'їзду. Били на тротуарі, на очах у дружини, дітей і всіх хто в той момент був у дворі. Сам Богданов зараз перебуває в щелепно-лицьовому відділенні лікарні Вишневського, у нього зламана верхня щелепа і ніс.

23 липня перший заступник міністра внутрішніх справ Віктор Дубовик прибув на Донеччину і обговорив з активістами "Дорожнього контролю" інцидент.

Зараз ви читаєте новину «МВС планує підписати з "Дорожнім контролем" меморандум співпраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути