вівторок, 22 жовтня 2013 20:22

Марков має відповідати за скоєне у суді - Гончаренко

Марков має відповідати за скоєне у суді - Гончаренко
Олексій Гончаренко Фото: dumskaya.net

Заступник голови Одеської облради Олексій Гончаренко вважає, що лідер партії "Родіна" Ігор Марков давно мав відповісти за скоєне у суді. Про це Гончаренко розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"До Маркова є маса питань, на які він має відповісти у суді. Він здійснив цілий ряд діянь, які повинні бути розслідувані і заслухані в суді. Не стверджую, що він повинен сидіти у в'язниці, бо не маю на це прав. Будь-яка інша людина вже була б покарана, то чому Марков має бути винятком? Є відео, де він б'є людину. У місцевому санаторії імені Горькова двічі жорстоко били головного лікаря, який відмовлявся підписувати документи про відчуження землі санаторію. Коли ми боролися з порушеннями на парковках і пароковочною мафією, чим теж займався Марков, мій колега був жорстоко побитий. Хтось має нести відповідальність за це", - сказав він.

Заступник голови Одеської облради не розуміє, чому на це роками ніхто не реагував.

"В Одесі знищено за його участі цілий ряд санаторіїв. Крім того, міністерство внутрішніх справ встановило факт фальсифікації на виборах, тому має виявити організаторів. Суд має поставити кінцеву крапку", - додав Гончаренко.

Депутат міськради Сергій Довбалан повідомив, що Ігоря Маркова викликали на допит в як свідка у справі по фальсифікації виборів 2012 року в 133-му окрузі, але затримали як обвинуваченого в організації побиття громадян біля будинку облдержадміністрації в 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «Марков має відповідати за скоєне у суді - Гончаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути