четвер, 10 жовтня 2013 18:02

Екс-"регіонала" Маркова міліція викликала на допит - ЗМІ

Екс-"регіонала" Маркова міліція викликала на допит - ЗМІ
Фото: http://timer.od.ua

Міліція Одеси викликала на допит у кримінальному виробництві народного депутата України Ігоря Маркова.

Про це повідомило близький до політика сайт "Таймер", повістку на допит приніс правоохоронець на посаді підполковника.

"Ви знаєте, влада не виявилася оригінальною. Три дні тому я оголосив про створення нового політичного проекту, в основі якого лежатиме євразійська ідеологія. Ми отримали величезну кількість дзвінків, слів підтримки з усієї країни, людей, які готові брати участь, партій, які готові вливатися в наш новий проект. І ось через три дні я отримую повістку на допит до слідчого. Я не знаю в чому там суть справи. Але хочу сказати одеситам, я говорив, що я вас не зрадив, я вас і не зраджу", - прокоментував виданню ситуацію Марков.

У міліції відмовилися коментувати ситуацію. У відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області журналістам повідомили, що не знають, в якій справі Маркова викликали на допит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-"регіонал" Марков створює партію, яка зблизить Україну з Росією

Нагадаємо, Вищий адміністративний суд України (ВАСУ ) 12 вересня виніс рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна, якою фактично позбавив І.Маркова депутатських повноважень. Кармазін в якості підтвердження своїх позовних вимог доклав лист головного слідчого управління МВС України про фальсифікацію на виборах народних депутатів 28 жовтня 2012 більше 6 тисяч підписів на користь І.Маркова .

17 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак на ранковому пленарному засіданні повідомив, що  Марков вийшов зі складу фракції Партії регіонів. 20 вересня Рибак офіційно оголосив рішення ВАСУ про припинення повноважень депутата Ігоря Маркова і запевнив. Згодом спікер заявив, що з 20 вересня зарплата нардепу не нараховується, а його картка для голосування заблокована.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"регіонала" Маркова міліція викликала на допит - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути